Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 


 

 

 

 

 

 

Το κατάστημα e-bobires.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα με ένα από τους παρακάτω τρόπους.


1. Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση στο χώρο σας με έξτρα χρέωση 2€.

2. Με Καταθέση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να αναφέρεται στο καταθετήριο ο αριθμός παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR6601727020005702100241032

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΓΛΥΚΑ ΜΑΚΡΕΛΛΑ

*Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να δίνετε στην τράπεζα,ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο email επιβεβαίωσης.
*Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
*Εαν η πληρωμή γίνει με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό και η μεταφορά αφορά διαφορετικές τράπεζες τότε η προμήθεια θα επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro με απόλυτη ασφάλεια μέσω της πύλης της τράπεζας Πειραιώς.
Με την χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης σας κάρτας μέσω της ασφαλής πύλης της τράπεζας Πειραιώς. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται στο περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης της Πειραιώς. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της.

Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας, το e-bobires.gr δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί στον server τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

4. Μέσω Paypal

*Το e-bobires.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου ως παραστατικό της παραγγελίας σας. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, καταχωρώντας στοιχεία όπως το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ. κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pay by Credit Card